استیک مرغ با سس پرتقال وانبه

مواد لازم جهت تهییه استیک مرغ

سینه مرغ  چهار عدد
پیاز  یک عدد
زعفران دم کرده  دو قاشق غذاخوری
آبلیمو  یک قاشق مرباخوری
نشاسته ذرت و سرکه  از هر کدام یک قاشق غذاخوری
انبه و آب پرتقال  از هر کدام دو پیمانه
نمک، فلفل و ادویه و روغن زیتون  به میزان لازم

طرز تهیه

سینه مرغ را با زعفران، پیاز خلال شده، آبلیمو، کمی روغن زیتون و ادویه مزه بار ، مزه دار کرده ودر یخچال سه ساعت استراحت دهید. سپس از یخچال در آورده و سینه مرغ را کمی بکوبید.تابه را داغ کرده و استیک ها را درون تابه قرار داده بعد از سه الی چهار دقیقه برگردانده و طرف دیگر را کباب کنید.آب پرتقال را با نشاسته مخلوط کرده و با نمک و سرکه حرارت دهید. سپس انبه ها را اضافه کرده و حرارت را کم کنید.
استیک را با این سس سرو نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − چهار =