بال کباب تند کنجدی مزه بار

بال کباب مرغ گریل مزه بار تند خوشمزه سس چاشنی
بال کباب مرغ گریل مزه بار تند خوشمزه سس چاشنی

 

تهیه سس چاشنی برای یک کیلو بال

۱ قاشق غذا خوری     مخلوط مزه بار

۴ قاشق                  سس سویا

۲ قاشق                  شکر قهوه ای

۲ قاشق غذا خوری     پیازچه ریز شده

۲ قاشق غذا خوری     سرکه

۲ قاشق غذاخوری     کنجد بو داده

۱ قاشق غذاخوری     روغن مایع

۱ قاشق غذاخوری     روغن کنجد

۱ قاشق غذاخوری     سس فلفل چیلی

۱ قاشق غذاخوری     زنجبیل رندیده (رنده شده)

۱ قاشق غذاخوری     سیر ریز شده

 

یک کیلو                 بال مرغ که نوک بالها جدا شده است

 

دستور پخت

مواد سس چاشنی را در کاسه کوچکی مخلوط کنید تا یکدست شوند.

بال های مرغ را داخل کاسه بزرگ بریزید و دو سوم سس چاشنی را روی بالها ریخته و مخلوط نماید.

سپس تمامی بالهای آغشته به سس را داخل کیسه پلاستیکی ریخته و هوای داخله کیسه را کامل بگیرید و در آنرا کیپ کنید تا هوا نکشد.

۲۰ الی ۳۰ دقیقه کیسه را در دمای اتاق نگه دارید.

در این زمان فرصت دارید تا منقل خود را آماده کنید. ذغال با دمای متوسط و فاصله توری تا ذغال حدود ۵ سانتی متر یا سه انگشت باشد.

بالها را مجدد در کیسه بگردانید تا کامل آغشته شوند. و سپس روی توری منقل بگذارید. زمان کباب کردن بستگی به دمای منقل دارد و آنرا به شما موکول می کنیم.

سپس بالهای کباب شده را داغ داغ در یک سوم از سس باقی مانده در ظرف درب داری می ریزیم و آهسته بهم میزنیم تا مجدد آغشته شوند و در بشقاب ریخته و با سالاد یا… سرو می کنیم.

نوش جان.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − 4 =